Faleminderit për pjesëmarrjen në Forumin Kombëtar!

Published by admini


Falenderojmë të gjithë aktorët pjesmarrës në Forumin Kombëtar ‘Qeverisje për Ndryshim: Propozime të Shoqërisë Civile’!

Shumë shpejt do të ndajmë dokumentin integral me propozimet për programet e partive politike.


Search
Article categories:
Sondazh

Sipas ligjit per mbrojtjen civile, bashkite kane nje rol shume te rendesishem ne menaxhimin e fatkeqesive dhe ne reduktimin e riskut te tyre.

A mendoni se bashkia juaj i menaxhon me efikasitet fatkeqësitë në territorin e saj?