Artikuj

A Beginner’s Guide to Advocacy in Albania

Published on 06/May/21

A Beginner’s Guide to Advocacy in Albania is an instructive guide to policy advocacy initiatives. Public policy experts at Co-PLAN, Institute for Habitat Development have drafted this guide targeting a wide audience with both the professionals and non-professionals in mind. This includes new think t

Forumi Kombëtar ‘Qeverisje për Ndryshim: Propozime të Shoqërisë Civile’

Published on 06/May/21

Kemi kënaqësinë t’Ju ftojmë në Forumin Kombëtar ‘Qeverisje për Ndryshim: Propozime të Shoqërisë Civile’.  Ky forum është konceptuar si një platformë para-elektorale, ku aktorë të shoqërisë civile nga sektorë të ndryshëm dhe me mandate të qarta përfaqësuese parashtrojnë problematika dhe artikulo