Takim informues për thirrjen e III-të të ideAL

Published by admini
Co-PLAN, Instituti për Zhvillimin e Habitatit fillon ciklin e takimeve informuese për thirrjen e III-të për projekt propozime, në kuadër të projektit ”Dialog për zhvillim politikash gjithëpërfshirëse në Shqipëri” #ideAL. Ky cikël ka si qëllim të informojë të gjithë të interesuar mbi mënyrën e përgatitjes së projekt propozimeve.

Takimi i parë informues do të zhvillohet online në platformën Zoom, më 13 Qershor 2022, ora 14:00, me detajet
https://lnkd.in/eAUsCTMa
Meeting ID: 854 5286 7142

Gjithashtu, ky takim do të transmetohet në faqen tonë në Facebook. Gjatë javëve në vazhdim do të zhvillohen edhe dy takime të tjera informuese.


Search
Article categories:
Sondazh

Sipas ligjit per mbrojtjen civile, bashkite kane nje rol shume te rendesishem ne menaxhimin e fatkeqesive dhe ne reduktimin e riskut te tyre.

A mendoni se bashkia juaj i menaxhon me efikasitet fatkeqësitë në territorin e saj?