Tryezë diskutimi me udhërrëfyesit turistik

Published by admini


Në kuadër të projektit "Lobim për përmirësimin e cilësisë së shërbimit turistik të udhërrëfyesit përmes një platforme dialogu dhe advokimi" i zbatuar nga National Association of Tourist Guides of Albania - NATGA me mbështetjen e #ideAL u organizua tryeza e diskutimit për përmirësimin e cilësisë së shërbimit turistik të udhërrëfyesit.

Të pranishëm në këtë takimin ishin Zv. ministrja e Turizmit dhe Mjedisit, znj. Vilma Bello, znj. Aida Ciro nga Co-PLAN, operatorë, ekspertë dhe aktorë të tjerë në industrinë e turizmit, të cilët diskutuan mbi rekomandimet e gjeneruara për përmirësimin e profesionit të udhërrëfyesve turistik nga procesi i konsultimeve me grupet e interesit dhe për praktikat e ndjekura nga vendet e rajonit, Evropa dhe më gjerë.


Search
Article categories:
Sondazh

Sipas ligjit per mbrojtjen civile, bashkite kane nje rol shume te rendesishem ne menaxhimin e fatkeqesive dhe ne reduktimin e riskut te tyre.

A mendoni se bashkia juaj i menaxhon me efikasitet fatkeqësitë në territorin e saj?